Δ. Κιούσης στο One Channel: «Casus belli» η χωματερή στο Κορωπί

Πρόσφατα Άρθρα

Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης.

Ο κύριος Κιούσης κατέστησε σαφές πως ο δήμος Κορωπίου «δεν έχει αρνηθεί να διαχειριστεί τα του οίκου του είτε μόνος είτε σε συνεργασία με όμορους δήμους».

Έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της πορείας του δήμου σχετικά με το σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς και που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή. Στάθηκε στο γεγονός πως το 2016 εντοπίστηκε η ανάθεση μελέτης, η οποία ήθελε να «αναδείξει την καταλληλόλητα λατομείων της Αττικής για διαχείριση απορριμμάτων. Ένα εξ αυτών ήταν στο Κορωπί».

Τόνισε πως υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι για να μη συμβεί κάτι τέτοιο και προειδοποίησε αυτούς που θα πάρουν αυτήν την απόφαση πως «έχουν ενδεχόμενα πολιτικοποιηθεί αν συμβεί κάποιο στο αεροδρόμιο, καθώς τα εν λόγω λατομεία βρίσκονται κάτω από τους αεροδιαδρόμους του αεροδρομίου.

Κατέληξε πως μια τέτοια μελέτη για το δήμο Κορωπίου αποτελεί «casus belli» και άφησε αιχμές εναντίον της Ρένας Δούρου ότι «έχει στοχοποιήσει την περιοχή γιατί δεν ήταν με το μέρος της».

Πηγή: onetv.gr 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ