«Δεν μετανιώνω για τίποτα»: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στο Κορωπί

Έγκλημα εκδίκησης φαίνεται πως ήταν η δολοφονία ενός 60χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Όπως προέκυψε, δράστης της δολοφονίας είναι ο πατέρας του νεαρού που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2016, στην περιοχή Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη, ενώ θύμα είναι ο πατέρας του ανθρώπου που φέρεται να τον σκότωσε.

Μάλιστα ομολόγησε πως ήταν αυτός που στις 15 Ιουλίου σκότωσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο Κορωπί τον 60χρονο πατέρα του δράστη της δολοφονίας του γιου του, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί και φυλακισθεί.

Οι υποψίες των αστυνομικών είχαν πέσει επάνω στον πατέρα του νεαρού από την πρώτη στιγμή και οι κάμερες ασφαλείας απέδειξαν ότι οι υποψίες τους ήταν σωστές, καθώς φάνηκε ότι παρακολουθούσε το θύμα του με το αυτοκίνητό του και μόλις είδε να σταθμεύει έξω από το σούπερ μάρκετ τον περίμενε υπομονετικά.

Μόλις το θύμα βγήκε από το κατάστημα και επέστρεψε στο αυτοκίνητο του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Στους αστυνομικούς είπε «δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο γιος του δολοφόνησε το παιδί μου και έκλεισε δυο σπίτια».

Ο δράστης που πήρε το νόμο στα χέρια του, είναι σύμφωνα με τις Αρχές σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ μετά τη δολοφονία του γιου του είχε φύγει από το σπίτι του και έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή.

  Θερινά σινεμά: Ανοίγουν με 70% πληρότητα, ανοιχτά κυλικεία, αλλά χωρίς διάλειμμα