ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Πρόσφατα Άρθρα

Αρχική » Δελτία Τύπου » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     Μαρκόπουλο, 10/9/2021
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
MΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Αγ.Νικολάου 1,Πόρτο Ράφτη
(Ημιόροφος κτιρίου Αστ.Σταθμού Πόρτο Ράφτη)                        
19023, Μαρκόπουλο Μεσογαίας                                            
Τηλ.: 22990-71277                                   
e-mail: [ protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στο πλαίσιο της αρμοδιότητας και της διαχειριστικής ευθύνης του, εγκαινιάζει το πρόγραμμα « αποκατάστασης λειτουργίας και νομιμοποίησης στον Όρμο Πόρτο Ράφτη» που αφορά την πλήρη ωρίμανση των μελετών για την αναπτυξιακή προοπτική των λιμενικών εγκαταστάσεων στον όρμο του Πόρτο Ράφτη.

Η συνολική αξία των ωριμάνσεων ανέρχεται στα 319.430,70 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (24%) και καλύπτεται πλήρως από το Υπουργείο των Εσωτερικών σύμφωνα με το πρόγραμμα «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ).

Η πρώτη διαγωνιστική διαδικασία ανάθεσης ολοκληρώθηκε και αφορά στον συντονισμό και την επιτυχή διεκπεραίωση των μελετών που έχουν εγκριθεί και χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα, τον συντονισμό με τους αναδόχους των μελετών, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική υποστήριξη του Ταμείου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Από την διαγωνιστική διαδικασία ανάδοχη εταιρεία αναδείχθηκε η πολύπειρη εταιρεία «OPTIMUM VALUE Α.Ε», με την οποία ξεκινάμε άμεσα τη συνεργασία στην υλοποίηση του προγράμματος.

Η έναρξη του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί ακόμη ένα βήμα για να φθάσουμε στον δύσκολο αλλά κατορθωτό στόχο που έχουμε θέσει, την θεμελίωση της αναπτυξιακής προοπτικής της όμορφης παράκτιας ζώνης του Δήμου μας μέσα από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, τηρώντας παράλληλα τις δεσμεύσεις μας για βιώσιμη ανάπτυξη, με το βλέμμα στην αειφορία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ανταποδοτικότητα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου

Ευάγγελος Δημητρίου

Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ