Γιάννης Βογιατζής © Παρέχεται από: enikos.gr Γιάννης Βογιατζής

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε το πρωί της Δευτέρας (15/5), σε ηλικία 89 ετών. Επιθυμία του αγαπημένου τραγουδιστή, ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να κηδευθεί. Παρ’ όλα αυτά η σύζυγός του επιθυμούσε να γίνει θρησκευτική τελετή και έτσι έγινε. Μάλιστα την Τετάρτη μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλης δήλωσε: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία, και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση».

«Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε, κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή», συμπλήρωσε.

© Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr

Οι συγγενείς του ήταν πολύ συγκινημένοι, ενώ η σύζυγός του Μαρία ήταν υποβασταζόμενη από τον γιο του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να τιμήσουν τον εκλιπόντα. Μεταξύ αυτών ο ξάδερφος και ηθοποιός του αείμνηστου τραγουδιστή Γιάννης Βογιατζής, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, η Κωνσταντίνα, ο Μάκης Δελαπόρτας, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

© Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr Γιάννης Βογιατζής © Παρέχεται από: enikos.gr Γιάννης Βογιατζής © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr © Παρέχεται από: enikos.gr

Η Microsoft και οι συνεργάτες μπορεί να εισπράξουν μια προμήθεια εάν κάνετε κάποια αγορά μέσω των προτεινόμενων συνδέσεων σε αυτό το άρθρο.