Αρχαιρεσίες στη “Μνησιμάχη” Κερατέας

Πρόσφατα Άρθρα

keratea κερατεα                       

 ANOIXTH   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Κερατέας ΜΝΗΣΙΜΑΧΗ, δραστηριοποιείται  σε εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς που γνωστοποιούν και μεταφέρουν στο παρόν  σοφές παραδοσιακές  συνήθειες και  πρακτικές (παρασκευή   τοπικών  παραδοσιακών εδεσμάτων, τραχανά, λικέρ, μαρμελάδων σαπουνιού, αλοιφών, γιαουρτιού, τυριών κλπ.) ενώ  προσεχώς θα οργανωθεί και εκμάθησης ύφανσης σε αργαλειό.                                                                                                                                                                    Έχουμε ως τώρα καθιερώσει τις εκδηλώσεις: « του ΑιΓιαννιού» ( 29   Αυγούστου), προσφορά του παραδοσιακού εδέσματος  » γκόγκλιες» ( απόκριες) και είναι σε εξέλιξη η καθιέρωση τιμητικών  παρουσιάσεων συμπολιτών,  που έχουν κοινωνική προσφορά.

Σας προσκαλούμε εσάς, τις νεότερες γυναίκες,  να πλαισιώσετε το Σύλλογο, να μάθετε και να δράσετε όσο μπορεί και θέλει κάθε μία, μπαίνοντας στο Δ.  Συμβούλιο στις προσεχείς αρχαιρεσίες, που θα γίνουν  στις 21 Ιανουαρίου.                                                                                                                                      Με τις φρέσκιες δικές σας ιδέες και την οικονομική ενίσχυση που θα προσπαθήσουμε να υπάρξει για όποιες δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο, πιστεύουμε  πως θα προωθηθούν οι 3  βασικοί στόχοι της ΜΝΗΣΙΜΑΧΗΣ:                                                                                                                                                            Να μάθουμε τα σοφά της παράδοσης, να έρθουμε όλες οι ηλικίες πιο κοντά με και συνεργασία, να ενισχύσουμε την  οικιακή  οικονομία.

Περιμένουμε τις υποψηφιότητές σας, για το Δ.Σ. και σαν μέλη έως τις 18 Ιανουαρίου 2018 .              

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974308730 και 2299067616

                                                           Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος                                                                                                  Η γ. Γραμματέας

 

Λέλα Ζαρολιάγκη                                                                                          Μάχη Δημοπούλου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ