Αποτέλεσμα είναι, η εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά των μαθητών, να τους αφήνει στα μισά της διαδρομής και τα παιδιά αναγκάζονται να γυρνούν στα σπίτια τους με τα πόδια!
Σε μήνυμα της στο irafina.gr, μητέρα μαθητή από τον Πράσινο Λόφο Αρτέμιδος μας αναφέρει
Στην Βραυρώνα γνωρίζετε ότι έχει μπει πούλμαν (δρομολόγιο Πράσινος Λόφος & Ιππόκαμπος) και έχει γίνει λάθος από την Περιφέρεια στον διαγωνισμό, με χιλιομετρική απόσταση 4 χιλιομέτρων (!!!) ενώ το δρομολόγιο είναι 6,5.
Ως εκ τούτου η εταιρία μας αφήνει τα παιδιά στα μισά, 1 χιλιόμετρο και περισσότερο από τα σπίτια τους, που πρέπει να απευθυνθούμε ώστε να διορθώσει η Περιφέρεια το λάθος και να αμείβεται η εταιρία αυτή για τα σωστά χιλιόμετρα, ώστε να μπορούμε να έχουμε κανονικά πούλμαν;
Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να περπατάνε μόνα τους, 7, 8 ετών σε ερημικούς δρόμους χωρίς πεζοδρόμια και σήμανση 1 και 1,5 χιλιόμετρο μες τα βουνά για να πάνε σπίτια τους, ούτε να μην μπορούμε οι γονείς να εργαστούμε.
Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ; είναι απελπιστική η κατάσταση, μες τα άλλα προβλήματα κι αυτό χωρίς λόγο!!
Και ανά 3 χρόνια ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται, που σημαίνει ότι για 3 χρόνια θα είμαστε χωρίς μετακίνηση;;;;
Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε,
Δήμητρα Φίρμπα
Πράσινος Λόφος Αρτέμιδας
Εμείς ελπίζουμε κάποιος αρμόδιος από τον Δήμο ή την Περιφέρεια Αττικής να δει το κείμενο και να διορθώσει το λάθος
Πηγή: Αρτέμιδα: Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες μαθητές – Το λάθος στα δρομολόγια – Σε απόγνωση οι γονείς