ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Από-το-Λαύριο-ο-υπαξιωματικός-Στάθης-Κοτρέτσος-που-ξάπλωσε-στις-λάσπες-για-να-πατήσει-πάνω-του-μία-γιαγιά-στη-Θεσσαλία!

Από το Λαύριο ο υπαξιωματικός Στάθης Κοτρέτσος που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μία γιαγιά στη Θεσσαλία!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Μπάσκετ στις ακαδημίες του Λαυρίου έπαιζε ο υπαξιωματικός της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ Μοράβας), Στάθης Κοτρέτσος, που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μια ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθεια του απεγκλωβισμού της, στο χωριό Κεραμίδι μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Η ομάδα του Λαυρίου ένιωσε περηφάνια για την εξέλιξη ενός δικού της παιδιού και θέλησε να βοηθήσει αυτή την ιστορία να γίνει γνωστή σε ακόμα περισσότερα άτομα.

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου:

“Μεγαλείο ανθρωπιάς. Μεγαλείο ψυχής. Αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Αυτά έρχονται στο μυαλό του καθένα που είδε τη φωτογραφία με τον υπαξιωματικό της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ Μοράβας) να ξαπλώνει στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μια ηλικιωμένη γυναίκα στη προσπάθεια του απεγκλωβισμού της, στο χωριό Κεραμίδι, στον θεσσαλικό κάμπο, μετά τα όσα προκάλεσε η θεομηνία Daniel.

Αυτός ο σύγχρονος ήρωας, αυτός που αναδεικνύει πλήρως με τις πράξεις τον ορισμό του συνανθρώπου είναι ο Στάθης Κοτρέτσος, κάτοικος του Λαυρίου.

Και όχι μόνο αυτό. Πριν αφιερώσει τη ζώη του στον Ελληνικό Στρατό, ως μόνιμο μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων, υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Λαυρίου!

Έπαιξε μπάσκετ στις ακαδημίες του Λαυρίου και φυσικά κάθε μέλος της οικογένειας του ΓΣ Λαυρίου αισθάνεται περηφάνια για ένα δικό του “παιδί” που έχει κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να συγκινείται και να αναδεικνύει το δικό του παράδειγμα”.

Πηγή: Από το Λαύριο ο υπαξιωματικός Στάθης Κοτρέτσος που ξάπλωσε στις λάσπες για να πατήσει πάνω του μία γιαγιά στη Θεσσαλία!

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

Έξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-μιλούν-στο-«Π»
la-rustica-Πιτσαρία-–-Εστιατόριο
celavrio
Δημήτρης-Παπαχρήστου:-«Η-παράταξη-“Σαρωνικός-Ξεκινάμε”-είναι-διαφορετική»
16-σεισμικές-δονήσεις-στην-Κερατέα-μέσα-σε-43-ώρες
Μακριά-από-το-κέντρο-της-Αθήνας
Άσκηση-Παρμενίων-2023:-Σειρήνες-συναγερμού-στις-11:00
Οι-απανωτοί-σεισμοί-στην-Αττική-τις-τελευταίες-μέρες-οδήγησαν-σε-«λουκέτο»-το-ΟΑΚΑ;
Λ.-Αθηνών-Σουνίου:-400-παραβάσεις-σε-575-ελέγχους-της-τροχαίας!

Διαβάστε επίσης...

Σεισμός-3,2-Ρίχτερ-“κούνησε”-το-Λαύριο!-Αισθητός-σε-πολλές-περιοχές-της-Αττικής

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ “κούνησε” το Λαύριο! Αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής

30/09/2023 4:48 πμ Facebook Youtube Instagram Twitter Linkedin Search Close this search box. ΡΟΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΟΡΩΠΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η-κατάσταση-στο-οδικό-δίκτυο-της-Θεσσαλίας:-Απαγορεύσεις-διακοπές-κυκλοφορίας-και-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στην-ΠΕ-Καρδίτσας

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας: Απαγορεύσεις-διακοπές κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΕ Καρδίτσας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των βροχοπτώσεων, των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων και εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών, η

Δοκιμαστική-ενεργοποίηση-του-συνόλου-των-σειρήνων-συναγερμού-Πολιτικής-Άμυνας-στις-2-10-2023

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στις 2-10-2023

Αρχική » Αρχική » Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στις 2-10-2023 Αγαπητοί Συμπολίτες, Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 5325/1/48 –

Scroll to Top