“Απαράδεκτη και άθλια τακτική διακοπών ρεύματος μέσα στο κύμα καύσωνα”

Αξίζει να διαβάσετε

Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας με τις ευλογίες της κυβέρνησης, συνεχίζοντας την πολιτική να βάζουν τα κέρδη πάνω από τις ανάγκες του λαού, χθες Δευτέρα 25 Ιουλίου εν μέσω ισχυρού κύματος καύσωνα, προχώρησαν σε διακοπές ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά.

Στο Εργατικό Κέντρο αναφέρθηκαν πολλές διακοπές και έδρασε έγκαιρα ώστε να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα σπίτι στο σκοτάδι.

Οι εικόνες που αντίκρισαν τα μέλη του ΕΚ με μικρά να μην έχουν να δροσιστούν, από τι απαράδεκτες διακοπές ρεύματος σε σπίτια εργαζομένων, είναι απόδειξη της σαπίλας του συστήματος που το κέρδος είναι πάνω από όλα και όλους.

Κυβέρνηση και πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας έχουν τεράστιες για την αθλιότητα να αφήνουν στο σκοτάδι τα λαϊκά με κίνδυνο την ζωή του λαού που μένει εκτεθειμένος σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Είναι όμως και προκλητικοί γιατί την ίδια ώρα φέρνουνε νέες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτο το βάρος για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Το ΕΚ καλεί όποιον δέχεται αυτή την άθλια και του στερούν το αγαθό της ενέργειας να απευθύνεται στα τηλέφωνα του ΕΚ.

Κάνεις μόνος και σε αυτή την επίθεση.

Το είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πρέπει να το στερείται κανείς.

Ανατολικής Αττικής

Πηγή: “Απαράδεκτη και άθλια τακτική διακοπών ρεύματος μέσα στο κύμα καύσωνα”

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα