Ανακοίνωση για διαγραφή Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Δημητρίου από την Δημοτική παράταξη “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ”

 

Σαρωνικός, 24/7/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα Καλύβια, στην Συνεδρίαση της πλειοψηφούσας Δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαρωνικού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» , τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής και Δημάρχου Γεωργίου Σωφρόνη, μετά από διαλογική συζήτηση των μελών-εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων (12 παρόντες, 1 απών)

ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Σπυρίδωνα Δημητρίου από μέλος της Δημοτικής παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ», για λόγους αντιπαραταξιακής πρακτικής και συμπεριφορών, βάση της παρ.5 του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 καθώς και της παρ.5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006.

Η βασική αρχή της Δημοτικής μας παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» ήταν και είναι το «εμείς» έναντι του «εγώ», το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού και αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε. Συνεχίζουμε αρραγείς την υλοποίηση του προγράμματός μας, δέσμευση για την όποια λάβαμε την εντολή εμπιστοσύνης από τους συνδημότες μας. Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ο Σαρωνικός, είναι με κοινό συλλογικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Προχωράμε μπροστά, μέρα με τη μέρα, με σκληρή δουλειά να δώσουμε στους συνδημότες μας αυτά που περιμένουν από εμάς.

 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ»

                                                &

                                              Δήμαρχος Σαρωνικού

                                               Γεώργιος Β. Σωφρόνης

 

  ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΡ.ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ