Άποροι και οικονομικά αδύναμοι δικαιούχοι μαθητές έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα δωρεάν παρακολούθησης μαθήματων, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου

Πρόσφατα Άρθρα

Αρχική » Αρχική » Άποροι και οικονομικά αδύναμοι δικαιούχοι μαθητές έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα δωρεάν παρακολούθησης μαθήματων, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

& ΚΟΙΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Χ. ΜΕΘΕΝΙΤΗ 7

ΤΗΛ.: 22990-20174

FAX: 22990-20187

Email: [ protected]

Πληροφορίες: κα Βασιλική Σταύρου Κ/Λ
Μαρκόπουλο, 7/10/2021  Αρ. Πρωτ.: 18003Θέμα:
Άποροι και οικονομικά αδύναμοι δικαιούχοι μαθητές έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα δωρεάν παρακολούθησης μαθήματων, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, προς την ανάπτυξη της κοινωνικής προσφοράς και βασίζεται στην αξιοποίηση της προσφοράς των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της περιοχής για παροχή δωρεάν μαθημάτων.

Σκοπός της δράσης αυτής, που έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα, είναι η παροχή πρόσθετης διδακτικής στήριξης, καθώς και μαθημάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών, σε άπορους και οικονομικά αδύναμους μαθητές.

Τα μαθήματα στηρίζονται από φροντιστήρια που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για δωρεάν παρακολούθηση τους, από τα των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών.

Η έχει διασφαλίσει την αρμόζουσα εχεμύθεια και διακριτικότητα σε όλες τις φάσεις και διαδικασίες του Προγράμματος και τον απαιτούμενο σεβασμό και προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των συμμετεχόντων.

Οι προσφερόμενες θέσεις του Προγράμματος έχουν ήδη κλείσει. Αν υπάρξουν εκ νέου προσφορές για πρόσθετες θέσεις, οι κοινωνικοί λειτουργοί της Υπηρεσίας θα επικοινωνήσουν με τις οικογένειες των δικαιούχων.

Ευχαριστούμε θερμά τα φροντιστήρια που συμμετέχουν και αποδεικνύουν έμπρακτα – για μια ακόμη χρονιά – την κοινωνική ευαισθησία και τους, ιδιαίτερα όταν αφορά τη μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς: την προσφορά γνώσης στα μας! Ευχόμαστε η πράξη σας να βρει μιμητές.

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,
 

ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ

Πηγή: Άποροι και οικονομικά αδύναμοι δικαιούχοι μαθητές έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα δωρεάν παρακολούθησης μαθήματων, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ