Άλλαξε χέρια το «στρατηγείο της μόδας» του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα!

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
Την αλλαγή ιδιοκτησίας για το στρατηγείο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα σήμανε ο πλειστηριασμός που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, με το ακίνητο να κατακυρώνεται σε νέα χέρια με μόλις ένα ευρώ διαφορά από την τιμή της πρώτης προσφοράς.

Το σφυρί χτύπησε για 9 εκατομμύρια ευρώ και αφορούσε σε εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν ανεγερθεί τρία αυτόνομα κτίρια, συνολικού εμβαδού περί των 31,5 στρεμμάτων. Το ακίνητο – ένα από τα πολλά που έχασε ο διάσημος μόδιστρος – κατασχέθηκε για οφειλές 1 εκατομμυρίου, ενώ επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.

Η ζήτηση, πάντως, διαφαινόταν μικρή, καθώς όπως πιστοποιεί ο εκτιμητής του ακινήτου, που καταγράφεται εν γένει σε και Κάντζα είναι μικρή προς μέτρια, όπως άλλωστε και η προσφορά επαγγελματικών ακινήτων, με μόνο θέλγητρο των εν δυνάμει επενδυτών το σήμα LAK του κτιρίου. Ωστόσο, αυτό όπως φάνηκε ανατράπηκε.

Στο εν λόγω ακίνητο, με βάση την οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 2002, επετράπη η ανέγερση τριών εμπορικών αποθηκών με τμήμα γραφείων υπό την ιδιοκτησία της εταιρείας «Μύλοι Σόγιας», όμως τον Δεκέμβριο του 2005 το ακίνητο πωλήθηκε στην εταιρεία του Λάκη Γαβαλά. Την κατασκευή των εγκαταστάσεων της εταιρείας είχε αναλάβει η Intrakat, από τον Μάιο του 2006 έως τον του 2007.

- Advertisement -

Το 2012, την τελευταία χρήση κατά την οποία δημοσιεύτηκε ισολογισμός εν μέσω της κρίσης που διένυε η εταιρεία – η οποία μάλιστα οδήγησε στη του Λάκη Γαβαλά – ο τζίρος της Λάκης Γαβαλάς Α.Ε. δεν ξεπερνούσε τις 800 χιλ. ευρώ, με τις να φτάνουν τα 8 εκατομμύρια.

Τότε ήταν που η διοίκηση εμφανιζόταν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Τούρκο επενδυτή που θα επένδυε έως 20 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου. Το business plan θα επέτρεπε στο Λάκη Γαβαλά να συνεχίσει τη συνεργασία της με τους τέσσερις μεγαλύτερους προμηθευτές του, να δημιουργήσει ένα μικρό δίκτυο πολυκαταστημάτων και να συνάψει συνεργασίες με διεθνείς τουριστικές δραστηριότητες του επενδυτή.

220513141345 gavalasmononews.gr

- Advertisement -

Πηγή: Άλλαξε χέρια το «στρατηγείο της μόδας» του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα!

- Advertisement -

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα