Ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό για 10 προκηρυσσόμενες θέσεις προσωπικού ΙΔΟΧ για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στην Ανατολική Αττική. 

Πρόσφατα Άρθρα

Ενημερώνουμε για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές εργασίες και έρευνες» του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Δήμου Δροσιάς και Δήμου Άνοιξης (Β΄ Φάση)», στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 31.12.2020, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης, έως την ολοκλήρωση του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού, ως εξής:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

(ΠΕ) Αρχαιολόγοι 1 Εκτέλεση αρχαιολογικών

εργασιών στο Δήμο

Διονύσου (Δ.Ε. Δροσιάς και Άνοιξης)

(ΠΕ) Μηχανικοί ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με

εμπειρία σε αρχαιολογικά έργα

1
(ΤΕ) Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης

(1ης κατεύθυνσης [πρώην τομέας Α΄] – Συντήρηση Αρχαιολογικών και Ιστορικών Αντικειμένων)

1
(ΥΕ) Εξειδικευμένοι Εργάτες

(σε αρχαιολογικά έργα)

7

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση [email protected].gr

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98 – 100, Τ.Κ. 117 41, υπόψη κ. Αρμακόλλα Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας: 210.3240563, εσωτ.110),

γ) είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η

εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα, κατόπιν προγραμματισμένου στο τηλ. 210.3240563.

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 15.7.2020 έως 24.7.2020).

 

Επισημαίνεται ότι ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Αναλυτικά η προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται στη θέση :

Αρχική \ Ενημέρωση \ Θέσεις Εργασίας \ Θέσεις Άλλων Φορέων

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=36013:proslipsi-prosopikoy-idox-gia-tin-ektelesi-ton-arxaiologikon-ergasion-tou-ypoergou-arxaiologikes-ergasies-kai-erevnes&catid=260&Itemid=270

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ