31 προσλήψεις στο Δήμο Μαρκοπούλου

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά τριάντα ενός (31) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής

2ΔΕ Οδηγών Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Εκσκαφέας-Φορτωτής JCB), Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής

15ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (πλήρωμα απορριμματοφόρων), Μαρκόπουλο Μεσογαίας

9ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής

2ΥΕ Εργατών Ύδρευσης, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Πλατεία Δημοσθένη Σωτηρίου και Σκοπελίτη 1, Τ.Κ. 190 03, Μαρκόπουλο Αττικής, (υπόψη κ. Βασιλικής Σωτηρίου ή κ. Βασιλικής Πέπελη).

Πληροφορίες στα τηλ.: 22990 20118 και 22990 20135. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-03-2018 έως και 22-03-2018 Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

6Ξ9ΕΩΛΝ-3ΘΨ

 

Διαβάστε επίσης:

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: