Τεστ για COVID και στα Κέντρα Υγείας Καλυβίων, Βάρης & Ραφήνας

Πρόσφατα Άρθρα

Προβληματισμό προκαλεί το δεύτερο κύμα το covid στην Ελλάδα, λόγω της πίεσης που δέχεται το σύστημα υγείας. Για το λόγο αυτό, το υπουργείο υγείας αποφάσισε να ξεκινήσει τη διεξαγωγή τεστ για τον ιό και σε δεκάδες κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα, τα οποία θα υποδέχονται από σήμερα πολίτες με ύποπτα συμπτώματα.

Συγκεκριμένα από σήμερα, Δευτέρα, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας θα συμμετάσχει στη μάχη πρόληψης και διάγνωσης της πανδημίας με 161 Κέντρα Υγείας αλλά και 62 περιφερειακά ιατρεία. Από αυτά, 14 κέντρα υγείας βρίσκονται στον νομό Αττικής, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όσοι πολίτες έχουν συμπτωματολογία σχετική με λοίμωξη από κορονοϊό και θέλουν να υποβληθούν σε εξέταση, θα πρέπει να κανονίζουν ραντεβού είτε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπου υπάρχει πλέον ένδειξη για ιατρείο Covid-19, είτε με τους 5ψηφιους αριθμούς, είτε επικοινωνώντας απευθείας με το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

Ο ημερήσιος μέσος όρος τεστ που γίνονται στα νοσοκομεία της Αττικής είναι περίπου 1.000, ενώ από αύριο αυτά πρόκειται να αυξηθούν περίπου κατά 500.

Στην περιοχή των Μεσογείων θα λειτουργεί το Κ.Υ. Καλυβίων σε 24ωρη βάση, ενώ το Κ.Υ. Βάρης θα λειτουργεί και αυτό σε 24ωρη βάση με τον περιορισμό ότι όταν θα λειτουργεί 7:00 έως 15:00 τις ημέρες που θα εφημερεύει το Ασκληπιείο Βούλας. Επίσης ένα κοντινό στην περιοχή Κ.Υ. είναι αυτό της Ραφήνας, που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα