ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Αγαπητοί συμπολίτες

Έπειτα από επικοινωνία της Ομοσπονδίας μας με τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, σας ενημερώνουμε για τη παρακάτω σημαντική εξέλιξη σε σχέση με το Περιφερειακό Ιατρείο στο Περιγιάλι:
Από εδώ και στο εξής οι κάτοικοι της περιοχής μας μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο στο Κ.Υ. (2292 320300) και να δηλώνουν το φάρμακο το οποίο τους ενδιαφέρει. Από το τηλέφωνο θα κανονίζεται το ραντεβού, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, για να γίνεται η παράδοση της συνταγής στον καθένα ξεχωριστά στο Ιατρείο του Περιγιαλίου.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ θετική εξέλιξη ιδιαίτερα για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, ευπαθείς ομάδες και αυτούς που δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο, ειδικά αυτές τις ημέρες με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις λόγω Kορονοϊού.

Η Ομοσπονδία μας, σε συνεργασία με το Δήμο και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής μας, μέσα σε αυτές κρίσιμες ημέρες για όλους μας, συνεχίζει τον αγώνα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της περιοχής μας και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της τοπικής κοινωνίας μας.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,
Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,
Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,
Μέλη- Αθανάσιος Αντωνιάδης, Νίκος Αξιώτης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης, Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης.

 

  Λαυρεωτική: Εγγραφές νηπίων 2020 – 2021