Δυναμική παρουσία εθελοντών αιμοδοτών στην 19η αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ στο Λαύριο (φωτο, βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Δυναμικό παρών και με υψηλή διάθεση για προσφορά προσήλθαν φίλοι και μέλη της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» καθώς επίσης και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, στην αίθουσα του Παλαιού Μηχανουργείου Λαυρίου, την Κυριακή 05 Ιουλίου.

Από το πρωί —συγκεκριμένα από τις 09:00— η αίθουσα είχε μετατραπεί σε κινητή ομάδα αιμοδοσίας καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί προσεκτικά και είχαν εγκατασταθεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειαζόντουσαν για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της.

Από τις 10:00 —όπως ανέφερε και η αφίσα της εκδήλωσης— άνοιξαν οι πόρτες της αίθουσας για να υποδεχτούν τους περισσότερο από 50 εθελοντές αιμοδότες του Λαυρίου και όχι μόνο.

Αιμοδοσία μετά μουσικής
Ένας εθελοντής αιμμοδότης αφού είχε προσφέρει «ζωή» σε συνανθρώπους μας, πήγε και κάθισε στο πιάνο που κοσμούσε την αίθουσα και έδειξε λίγο από το ταλέντο του ομορφαίνοντας πολύ την ατμόσφαιρα.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα