Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κρωπίας για τα κρούσματα κορωνοϊου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

Θέμα :  ιός Sars-CoVid 19, κρούσματα σε ιδιωτικό εργασιακό χώρο 

 

Σχετικά με ανακοινώσεις δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης που είτε ζητούν ενημέρωση είτε ζητούν σύγκληση Δημοτικής Επιτροπής Υγείας για κρούσματα σε ιδιωτικό εργασιακό χώρο δηλώνουμε τα εξής αυτονόητα και γνωστά στους επικεφαλής των συνδυασμών

Η ευθύνη της επιχειρησιακής διαχείρισης της πανδημίας Sars-CoVid 19 ανήκει στο ΕΟΔΥ (Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας) και στο Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Έχουν την αποκλειστική ευθύνη παρέμβασης, ελέγχων, ιχνηλατήσεων και λήψης μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης στην κοινότητα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο στην υπόλοιπη Αττική, σε όλη την Ελλάδα.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Να συμπορευτούμε μαζί με το πνεύμα ομόνοιας, ενότητας και σοβαρότητας που αρμόζει στους πολιτικούς και θεσμικούς φορείς εκπροσώπησης. Να μην διασπείρουν πανικό. Να μην ανοίγουν τον «ασκό του Αιόλου» σε φήμες, σε συμπεριφορές, κοινωνικού στιγματισμού εργαζομένων, οικογενειών, επιχειρήσεων και να τηρούμε ως Δήμος τα προσωπικά δεδομένα.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, είναι σε διαρκή επαφή από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 με τον ΕΟΔΥ και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και ακολουθούμε τις υποδείξεις τους.

 

—————————————–

 

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ