Σε συνεργασία με τις Nuverse, Second Dinner και MARVEL Entertainment, ο superstar DJ/Παραγωγός, Martin Garrix και ο πολυτάλαντος viral τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός JVKE κυκλοφορούν το track ‘Hero’, το οποίο ακούγεται στο game ‘MARVEL SNAP’, μέσω της Panik Records/Sony Music. Μαζί με το τραγούδι γίνεται διαθέσιμο και το animated video του που αμέσως μας εισάγει στον κόσμο του ‘Marvel Snap’.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο video, ο JVKE είναι βυθισμένος στις σκέψεις του μέχρι που ξαφνικά λαμβάνει ένα μήνυμα από τη πρώην κοπέλα του, Georgia, που λέει “Μπορούμε να μιλήσουμε;”. Στη διάρκεια του clip ο JVKE εξερευνάει τα πάνω και τα κάτω μίας σχέσης έχοντας ως σύγκριση αγαπημένα ζευγάρια υπερηρώων όπως Spider-Man με Mary Jane, Storm με Black Panther και Vision με Scarlet Witch.

Το τραγούδι ‘Hero’ αναδεικνύει μία νέα μουσική πτυχή του μοναδικού Garrix, με ήχους πιο μυστήριους που δένουν απόλυτα με τα εξωπραγματικά φωνητικά του JVKE. Το track δημιούργησε μεγάλη προσμονή στο κοινό με το που το ανακοίνωσε κάποιες βδομάδες πριν.

- Advertisement -

Ο Martin Garrix λέει: ‘’Νιώθω μεγάλη τιμή που συμμετέχω σ’αυτό το project. Τρελαίνομαι να ανακαλύπτω νέα μουσικά μέτωπα και είμαι πολύ χαρούμενος που το τραγούδι πλέον κυκλοφορεί’’.

Το video για το τραγούδι είναι μία δημιουργία από το βραβευμένο studio, The Line Animation. Tο clip θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στα βραβεία The Game Awards, όπου το ΄MARVEL SNAP’ είναι υποψήφιο στη κατηγορία ‘Best Mobile Game’.

Τσέκαρε και αυτά :

- Advertisement -

Εύα Καϊλή : Αυτός είναι ο λογαριασμός της στο

Σειρές Νetflix : Επιστρέφει το “Shadow and bone”