9.3 C
Keratea
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

H bwin ανακαίνισε τη θεραπευτική πισίνα της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας (vid)

Πρόσφατα Άρθρα

Το ταξίδι είναι μακρύ, αλλά η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η αγάπη το κάνουν πιο ασφαλές! Η συνεργασία, η εμπιστοσύνη αποτελούν τα ιδανικότερα «εργαλεία» για ένα καλύτερο μέλλον και τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ, στο δικό τους «ταξίδι» έχουν στο πλευρό τους και τη bwin! Πιστή στη στρατηγική για στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και εξάλειψης των ανισοτήτων, η bwin παρέδωσε ακόμα ένα έργο καθοριστικής σημασίας: Την πλήρως ανακαινισμένη θεραπευτική πισίνα της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα. Το αλληλεγγύης βοηθά στο να γίνονται τα αδύνατα, δυνατά.

Στη λιτή τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν θεραπευτές, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, αλλά και οι αθλητές της ομάδας “Team Future” της bwin, Άννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος, οι οποίοι εκπροσώπησαν περήφανα την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, που έδωσαν έναν διαφορετικό «χρώμα» στο event. Η ζεστή των Πρωταθλητών μας έφερε περισσότερα χαμόγελα και τα «μυστικά» του αθλήματος γέμισαν με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα παιδιά, που πραγματοποιούσαν τη θεραπεία τους στην ανακαινισμένη πισίνα.

Τι είναι η θεραπευτική κολύμβηση της ΕΛΕΠΑΠ; Όταν κάθε προσπάθεια πολλών παιδιών απέβαινε άκαρπη, όταν η άγνοια των επιπτώσεων έκανε την κατάσταση δυσκολότερη, η ΕΛΕΠΑΠ είχε μια νέα στρατηγική για να πιστέψουν τα ξανά στον εαυτό τους. Ενα από τα πολλά προγράμματα είναι και η θεραπευτική κολύμβηση που καθοδηγεί τις αισθήσεις και την κίνηση στο νερό. Έχει την μορφή κινητικού μαθήματος και στοχεύει στην εξοικείωση και νοητική προσαρμογή του παιδιού με το υδάτινο περιβάλλον, στην τροποποίηση της κινητικής συμπεριφοράς για κατάκτηση της ισορροπίας και στην απόκτηση ανεξάρτητης κίνησης μέσα σε αυτό.

Image

2 1

Γιάννης Καποδίστριας (Managing Director bwin Greece), Ελένη Σκουτέλη ( ΕΛΕΠΑΠ), Ιωάννα Μπερίου (Corporate Communications Director bwin Greece), Μαριάννα Μόσχου (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Απόστολος Παπαστάμος (Πρωταθλητής κολύμβησης), Άννα Ντουντουνάκη (Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση), Γιώργος Λέντζας (Παρουσιαστής)

Η bwin Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ

Η bwin, πιστός σύμμαχος στο όραμα για την περίθαλψη κάθε παιδιού με αναπηρία, ανακηρύχθηκε ως Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ. Αλλωστε, έχει στηρίξει δεκάδες έργα καθοριστικής σημασίας για τον Οργανισμό, από το 2018. Η πλήρης ανακατασκευή ειδικών παιδικών χαρών σε Ιωάννινα, Χανιά και Θεσσαλονίκη, η δημιουργία πρότυπων αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης για με αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες έχουν αγκαλιάσει τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Image

3 0

Ανακήρυξη της bwin ως Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ

Η της ΕΛΕΠΑΠ, Ελένη Σκουτέλη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την εξαιρετικά πολύτιμη στήριξη της bwin «Αισθανόμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετικά πολύτιμη στήριξη της bwin. Μέσα από το πλούσιο έργο Εταιρικής Υπευθυνότητάς της, έχει αγκαλιάσει τα Γενναία της ΕΛΕΠΑΠ, πανελλαδικά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κατασκευή και ανακαίνιση των χώρων θεραπείας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους. Ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τη σημαντική προσφορά της , το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, ανακήρυξε την bwin, Ευεργέτη της ΕΛΕΠΑΠ. Η ΕΛΕΠΑΠ, βασίζεται στην υποστήριξη των δωρητών και χορηγών της, προκειμένου να εξασφαλίζει καθημερινά, μέσα από τα 6 κέντρα της σε όλη την Ελλάδα, ίσες ευκαιρίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 1.000 βρέφη, παιδιά και με αναπηρία».

Τα Γενναία κάνουν βήματα! «Βήματα Ζωής» και η bwin είναι εκεί για να στηρίξει τον Οργανισμό, κάτι που επισήμανε η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου «Τα τελευταία χρόνια, βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ και στηρίζουμε έμπρακτα το πολύτιμο έργο της. Η ανακαίνιση της θεραπευτικής πισίνας είναι ένα ακόμα βήμα προς τον κόσμο χωρίς ανισότητες που ονειρευόμαστε. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΛΕΠΑΠ που μας ανακήρυξε ως Ευεργέτη της. Τα χαμόγελα που αντικρίζουμε μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να βρουν τον δρόμο τους».

Διπλή βράβευση bwin & ΕΛΕΠΑΠ

Η bwin και η ΕΛΕΠΑΠ έχουν αποσπάσει δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις για την κοινωνική συνεργασία τους. Η πρώτη ήταν στα Bravo Sustainability Awards 2021, στον Πυλώνα In Action, για το Πρόγραμμα: «Η bwin στηρίζει τα Γενναία της ΕΛΕΠΑΠ» και η δεύτερη στα Hellenic Responsible Business Awards 2021 στην Κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ, για το Πρόγραμμα: «Στηρίζοντας τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ», για το οποίο η bwin κατέκτησε το Χάλκινο Βραβείο.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 10: Λιγότερες ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr και εάν θέλετε να στηρίξετε την ΕΛΕΠΑΠ μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://elepap.gr/stirixe-mas/idiotis/kane-dorea/

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: H bwin ανακαίνισε τη θεραπευτική πισίνα της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας (vid)

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ