4.1 C
Keratea
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

EYDAPP: Το νέο app που απλοποιεί τις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ

Πρόσφατα Άρθρα

Πώς μπορούμε να εξοφλούμε τον λογαριασμό μας και πώς να δηλώνουμε βλάβες – Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες λειτουργίες

Έτοιμη για τα κινητά μας τηλέφωνα είναι η νέα εφαρμογή της ΕΥΔΑΠ, το EYDAPP που ενσωματώνει νέες, σύγχρονες λειτουργίες, εύκολα και άμεσα, μέσα από την οθόνη – αρκεί να μπούμε στο Play Store ή στο Store και να κατεβάσουμε εκ νέου το app.

eydapp 2

Εύκολη πληρωμή λογαριασμών σε ασφαλές περιβάλλον

Η εφαρμογή EYDAPP αλλάζει τον τρόπο που συνδιαλεγόμαστε με την υπηρεσία σε πολλούς τομείς, βασικότερος εκ των οποίων είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε πλέον να εξοφλούμε τους λογαριασμούς μας με πολύ απλές κινήσεις και σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον. Είτε λοιπόν έχοντας στα χέρια μας το έντυπο του λογαριασμού και κάνοντας barcode scanning, μια λειτουργία που προστέθηκε τώρα, μπορούμε να σκανάρουμε τον αριθμό του παραστατικού μας (ακολουθώντας τις απλούστατες οδηγίες) και προχωρούμε στην πληρωμή.

Αντίστοιχη δυνατότητα όμως έχουμε και εφόσον επιλέξουμε «σύνδεση χρήστη» και παροχές, όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία μας, το username και το password που επιλέγουμε. Έτσι, συνδεόμαστε με αυτά και έχουμε πρόσβαση τόσο στον λογαριασμό μας όσο και σε όλες τις παροχές της εφαρμογής.

eydapp 3
eydapp 4

Αυτό που έχει αξία να γνωρίζουμε όμως είναι ότι σήμερα, το EYDAPP έχει εκσυγχρονίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, ικανοποιώντας τα αιτήματά μας ως πελάτες. Έτσι, μας δίνει πλέον τη δυνατότητα, στους τρόπους πληρωμής να επιλέξουμε τη ΔΙΑΣ – Διατραπεζικά Συστήματα και να εξοφλήσουμε τον λογαριασμό μας ή τη του διακανονισμού μας με τη Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα μας, χωρίς να απομακρύνονται από το ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής EYDAPP.

Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθεί να ισχύει η υπηρεσία eBanking, μέσω των συνεργαζόμενων Τράπεζων της ΕΥΔΑΠ, ενώ πρέπει να γνωρίζουμε ότι για την επόμενη έκδοση της εφαρμογής, έχει ήδη προγραμματιστεί να προστεθεί η μερική καταβολή.

eydapp 5

Βλάβες, ενημερώσεις, επιλογές στο menu και λειτουργίες προσβάσιμες για ΑΜΕΑ

Το νέο EYDAPP όμως δεν εξαντλείται στη διευκόλυνση που αφορά στην εξόφληση λογαριασμών. Αντίθετα, ενσωματώνει μια σειρά από λειτουργίες που ανυψώνουν συνολικά την εμπειρία του χρήστη. Αρχικά, διότι διατηρείται και αναβαθμίζεται η δυνατότητα δήλωσης βλάβης, ως εξής: Για βλάβες εντός Αττικής, ο χρήστης μπορεί από όπου κι αν βρίσκεται, να δηλώσει την τοποθεσία του προβλήματος μέσω Maps και να στείλει, εάν το επιθυμεί, μία φωτογραφία σχετική με τη δήλωσή του. Αυτομάτως, έχει στο του τη σχετική δήλωση, η οποία πλέον αποθηκεύεται και στη νέα υπηρεσία ιστορικού. Εντοπίζοντάς την εκεί, μπορεί ακόμα και να την επανα-υποβάλει, σε περίπτωση που δεν έχει επιλυθεί, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το EYDAPP ενημερώνει τον χρήστη 24/7 με Live ενημερώσεις για τις διακοπές υδροδότησης, ενώ δίνει και τη δυνατότητα απευθείας τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις 24ώρες γραμμές 1022 και 2102144444 της ΕΥΔΑΠ ή μέσω στο [email protected]. Μπορεί επίσης να εντοπίζει το πλησιέστερο Ταμείο ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ΕΥΔΑΠ, μέσω GPS.

Η νέα εφαρμογή EYDAPP διατίθεται και στα Αγγλικά, κάτι που μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι οι χρήστες είτε με το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής, – όπου επιλέγουν τη γλώσσα προτίμησής τους, ανάμεσα σε Ελληνικά και Αγγλικά – είτε μέσω του νέου burger menu, όπου μπορούν να ξανά αλλάξουν τη γλώσσα προτίμησης, να ανατρέξουν στις οδηγίες, οποιαδήποτε στιγμή, όπως επίσης και να συνδεθούν (login) ή να αποσυνδεθούν (logout) από τα στοιχεία τους.

eydapp 6

Μια σημαντική αναβάθμιση που παρέχει το νέο EYDAPP – και η οποία ισχύει και για το minisite της εφαρμογής eydapp.gr ή eydapp.com – είναι ότι πληροί τις προδιαγραφές για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, όπως ορίζονται από τις οδηγίες προτύπου WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.0. σε Level AΑ. Οι συγκεκριμένες οδηγίες προσβασιμότητας, χαρακτηρίζουν την ιστοσελίδα και την εφαρμογή EYDAPP φιλική για ΑΜΕΑ, καλύπτοντας μια αρκετά μεγάλη θεματολογία, προκειμένου να καταστεί ευκολότερο να περιηγηθούν στο περιεχόμενο και να κάνουν χρήση των λειτουργιών.

eydapp 7

Με το νέο EYDAPP, εύκολα και γρήγορα έχουμε πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργίες και υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, που φροντίζει να έχουμε στις βρύσες του σπιτιού μας ένα από τα πιο καθαρά νερά της Ευρώπης. Με αυτόν τον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, η καθημερινότητά μας αναβαθμίζεται σημαντικά μέσα από τις πιο απλές διαδικασίες. Αρκεί να κατεβάσουμε, εντελώς δωρεάν το νέο EYDAPP.

Οι χρήστες, iOS και Android, μπορούν να αποκτήσουν τις νέες προσθήκες και λειτουργίες του EYDAPP, κατεβάζοντας εκ νέου την εφαρμογή σε κινητά ή tablet. Διαθέσιμη, δωρεάν, στο App Store και Google Play.

eydapp 8

Πηγή: EYDAPP: Το νέο app που απλοποιεί τις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ