28η Οκτωβρίου – Μοσχάτο: Έκλεψαν τις σημαίες από κεντρική λεωφόρο της πόλης

Αξίζει να διαβάσετε

Την κλοπή του σημαιοστολισμού για την της 28ης Οκτωβρίου από κεντρική λεωφόρο της πόλης καταγγέλλει ο δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της δημοτικής Αρχής, εκλάπησαν σε κεντρική λεωφόρο της πόλης, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί ως σημαιοστολισμός ενόψει της αυριανής Εθνικής Επετείου.

«Προσπαθούμε καθημερινά να διαφυλάξουμε την πόλη μας από περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών, όπως η κλοπή των ελληνικών σημαιών που είχαν τοποθετηθεί ενόψει της Εθνικής μας Επετείου», αναφέρει ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου.

Παράλληλα προσθέτει:

«Πέρα από το ίδιο το γεγονός της κλοπής, δεν μπορούμε να ανεχτούμε παρόμοια περιστατικά, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει με ενότητα και ομοψυχία νέες προκλήσεις. Ζητώ τη συνεργασία όλων μας, τόσο των θεσμών της τάξης όσο και των συμπολιτών μας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, ο κ. Ευθυμίου ενημέρωσε άμεσα τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και έστειλε σχετική στην οποία επισημαίνει την ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και προχώρησε σε κατάθεση στην προκειμένου να σχηματιστεί και να ασκηθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: 28η Οκτωβρίου – Μοσχάτο: Έκλεψαν τις σημαίες από κεντρική λεωφόρο της πόλης

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα