Το viral βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που σάλεψε κόσμο. Όταν η παρουσιάστρια έκανε «στριπτiz» on air (βίντεο)

Αξίζει να διαβάσετε

Ελένη Μενεγάκη

Όσα χρόνια και να περάσουν η Ελένη Μενεγάκη πάντα θα απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό και τα δρώμενα της Ελληνικής αλλά και τα media, τόσο με αυτά που κάνει τώρα στα 52 της, αλλά ακόμα περισσότερα με αυτά που έκανε πιο νέα.

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που της έχει δοθεί, αφού η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιράσει πολλά εγκεφαλικά στους θαυμαστές της, αλλά και σε όλο το τηλεοπτικό κοινό που την παρακολουθεί δεκαετίες πλέον.

Μια απο αυτές τις κορυφαίες στιγμές ήταν πριν απο μερικά χρόνια και συγκεκριμένα απο τον Μάϊο του 2017, πίσω δηλαδή 5 περίπου χρόνια, όπου η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν ακόμα στον Alpha.

Εκεί λοιπόν ένα ωραίο μεσημέρι η πανέμορφη παρουσιάστρια είχε ένα στον αέρα της εκπομπής της και έτσι όλοι γίναμε μάρτυρες επικών καταστάσεων

Η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να βγάλει την ποδιά που φορούσε, αλλά ο περίτεχνος κότσος της την εμπόδισε.

Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει στον σκηνοθέτη της εκπομπής της, και με φωνή αισθnσιακn είπε: «Σταυρούλη, σου έρχεται! Είσαι έτοιμος;» πέταξε από πάνω της την ποδιά!

«Του το είχα τάξει, μου έλεγε να τη βγάλω συνέχεια, του είπα θα τη βγάλω εντυπωσιακά!» είπε στον Τάσο Τεριάκη, ενώ τα επιδοκιμαστικά ακούστηκαν, ακόμη και πίσω από τις κάμερες!

Δείτε το βίντεο που πραγματικά καθήλωσε όλη την Ελλάδα!

Πηγή: Το viral βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που σάλεψε κόσμο. Όταν η παρουσιάστρια έκανε «στριπτiz» on air (βίντεο)

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα