Τι συνέβη και ο James Cameron προκάλεσε την οργή ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων – Δείτε video

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
Ο Τζέιμς Κάμερον

Ο σκηνοθέτης προώθησε το «Avatar: The Way of the Water» με ένα σόου με δελφίνια στην Ιαπωνία, το οποίο έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολλών οργανώσεων 

Ο Τζέιμς Κάμερον προκάλεσε την οργή ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων. Ο σκηνοθέτης προώθησε το «Avatar: The Way of the Water» με ένα σόου με δελφίνια στην Ιαπωνία, το οποίο έχει προκαλέσει αγανάκτηση πολλών μελών οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο Κάμερον παρουσίασε και παρακολούθησε το επίμαχο θέαμα μαζί τους πρωταγωνιστές της ταινίας, Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα και Σιγκούρνι Γουίβερ στην Ιαπωνία.

Τα δελφίνια έκαναν μια σειρά από κόλπα με επαγγελματίες εκπαιδευτές, καθώς ο Κάμερον τα επαινούσε συνεχώς για την «ευφυΐα και την κοινωνικότητά τους». Ο σκηνοθέτης στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Είμαι βέβαιος ότι όλοι ζήτησαν την άδειά τους για να συμμετάσχουν στο σόου».

- Advertisement -

Το αστείο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων όπως η PETA – Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων, εκπρόσωπος της οποίας είπε στο Plant Based News: «Γιατί ο Κάμερον δεν στάθηκε για πέντε λεπτά για να σκεφτεί εάν επέτρεψε να θεωρηθεί ότι υποστηρίζει τη σκληρότητα των θαλάσσιων πάρκων;».

Η διαμάχη γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη λόγω του γεγονότος ότι ο Τζέιμς Κάμερον είναι συμπαραγωγός μιας βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «The Cove», η οποία έχει παραδόξως θέμα το κυνήγι δελφινιών στην Ιαπωνία.

- Advertisement -

              <p><strong>&Pi;&eta;&gamma;&#942;:</strong> skai.gr         </p>             <p>&Delta;&iota;&alpha;&beta;&#940;&sigma;&tau;&epsilon; &tau;&iota;&sigmaf; &Epsilon;&iota;&delta;&#942;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; &sigma;&#942;&mu;&epsilon;&rho;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&nu;&eta;&mu;&epsilon;&rho;&omega;&theta;&epsilon;&#943;&tau;&epsilon; &gamma;&iota;&alpha; &tau;&alpha; &pi;&rho;&#972;&sigma;&phi;&alpha;&tau;&alpha; &nu;&#941;&alpha;.<br> &Alpha;&kappa;&omicron;&lambda;&omicron;&upsilon;&theta;&#942;&sigma;&tau;&epsilon; &tau;&omicron; Skai.gr &sigma;&tau;&omicron; News &kappa;&alpha;&iota; &mu;&#940;&theta;&epsilon;&tau;&epsilon; &pi;&rho;&#974;&tau;&omicron;&iota; &#972;&lambda;&epsilon;&sigmaf; &tau;&iota;&sigmaf; &epsilon;&iota;&delta;&#942;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf;.</p>                          </div>

Πηγή: Τι συνέβη και ο James Cameron προκάλεσε την οργή ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων – Δείτε video

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα