Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια – Γιώργο Λιάγκα: Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια

Αξίζει να διαβάσετε

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τον Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους οποίους έχει έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση. Το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε πως συμπαθεί τους δύο άνδρες και τους χαρακτήρισε «έξυπνους», ωστόσο σημείωσε πως «καλούνται να παίξουν κάποιους ρόλους».

Διαβάστε ακόμη: Μίνα Αδαμάκη: «Ηταν εσωστρεφής και μοναχική – Λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα» λέει η Νένα Μεντή

Μιλώντας στον ALPHA, η Τζεφ Μοντάνα είπε πως Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας «είναι πολύ έξυπνοι και συμπαθητικοί ωστόσο στο πλαίσιο που λειτουργούν καλούνται να παίξουν κάποιους ρόλους και να εκφράσουν απόψεις και αντιλήψεις που είναι για τα σκουπίδια». «Τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αλέξη Κούγια τους συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει συμπαθέστατους, έξυπνους και ικανούς ανθρώπους, Βέβαια, στο πλαίσιο αυτό που λειτουργούν και έχουν έναν ρόλο, έχουν ένα κείμενο. Αυτό το κείμενο έχει πεποιθήσεις και απόψεις οι οποίες είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ηθική μου και τους κώδικες ελευθερίας. Κάποιες απόψεις είναι για τα σκουπίδια. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σκληρός και επιθετικός μαζί μου. Ήταν αμήχανο. Δεν οφείλω να πω ψέματα στον κόσμο. Καταλαβαίνω γιατί το κάνει και από που προέρχεται. Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να αρέσει σε όλους» ανέφερε.

«Ο Κούγιας που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι παρά μόνο μια περσόνα που κατασκεύασε ο ίδιος και γνωρίζει πολύ καλά την επικοινωνία. Εγώ έπρεπε να αναμετρηθώ με έναν άνθρωπο που είναι μετρ στην επικοινωνία που πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο του πόσο καλά έχει ακονίσει το εργαλείο αυτό. Την επιλογή του να κάνεις ρατσιστικά σχόλια και να πληγώνεις άλλους ανθρώπους τη θεωρώ απλά χυδαία», είπε η Τζεφ Μοντάνα.

Πηγή: Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια – Γιώργο Λιάγκα: Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα