Συντάξεις Μαΐου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Πρόσφατα Άρθρα

Την ερχόμενη εβδομάδα και από τη Μεγάλη Τρίτη θα αρχίσουν να καταβάλλονται στους συνταξιούχους τα για τις συντάξεις Μαΐου. Οι τραπεζικές αργίες την Παρασκευή 15 Απριλίου και τη Δευτέρα 18 Απριλίου λόγω του Πάσχα των Καθολικών, που φέτος πέφτει στις 17 Απριλίου, ανατρέπουν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες καταβολής με τους δικαιούχους να πληρώνονται τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Χατζηδάκης: «Γενναία» αύξηση κατώτατου μισθού – Πώς θα εκδίδονται οι συντάξεις fast track

Η αρχή θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου , όταν και θα πιστωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαΐου των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τα τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ).

Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Τέλος, στις 21 Απριλίου , ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Πηγή: Συντάξεις Μαΐου 2022: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ