Στο Φανάρι ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -

Στο Φανάρι ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 02:08

Στο Φανάρι ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε, χθες το απόγευμα των Αγίων Θεοφανίων, τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος επισκέφθηκε την Έδρα της Μητρός Εκκλησίας με τη σύζυγό του Μαρίνα, με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων ετών από την απονομή Αυτοκεφαλίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας του.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της 90λεπτης συνάντησής τους, ο Πέτρο Ποροσένκο ενημέρωσε τον Παναγιώτατο για την κατάσταση στη σκληρά δοκιμαζόμενη από τον πόλεμο Ουκρανία, και τον ευχαρίστησε για την αμείωτη στήριξή του προς τον ουκρανικό λαό.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχήθηκε για άλλη μία φορά να τερματιστεί ο πόλεμος και να επανέλθει η ειρήνη στην Ουκρανία, και εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον γενναίο ουκρανικό λαό που με πίστη και αποφασιστικότητα διεξάγει τον αγώνα του υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ της ελευθερίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας του.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ, καθώς και άλλοι συνεργάτες του Πατριάρχη και του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας.

- Advertisement -

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 02:08

Πηγή: Στο Φανάρι ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

Ξεκινά δυναμικά η χρονιά για τον «Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κορωπίου (ΑΟΚ) – 1903»

Ο Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα