Στον Βόλο το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

Αξίζει να διαβάσετε

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. συνεχίζοντας το ταξίδι της γνώσης, της επιμόρφωσης και της ευαισθητοποίησης, μαζί με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική & Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιλέγει φέτος τον Βόλο, για την διεξαγωγή του συνεδρίου που αποτελεί εδώ και το ετήσιο ραντεβού των Ελλήνων επιστημόνων του πεδίου και την των επιστημονικών δραστηριοτήτων της.

Έγκριτοι επιστήμονες διεθνούς φήμης θα εισηγηθούν θέματα βασισμένα στα πλέον πρόσφατα δεδομένα τεκμηριωμένης ιατρικής πρακτικής στο πεδίο της Περιοχικής Αναισθησίας, της Θεραπείας του Πόνου και της Παρηγορικής Φροντίδας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου εμπλουτίστηκε με κλινικά φροντιστήρια, σενάρια προσομοίωσης (π.χ. για ασθενείς με long covid), που θα αυξήσουν την ικανότητα, την ετοιμότητα και το ηθικό των συνέδρων. Όπως κάθε χρόνο, το τιμούν διεθνούς κύρους επιστήμονες όπως ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος καθώς και το μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας (ESRA) κ.κ. Thomas Volk, Alain Delbos και Philippe Gautier, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Paolo Procacci Giustino Varrassi κ.ά.

Παράλληλα, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, της ESRA HELLAS, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. (Αίθουσα Β, ώρα 14:30- 16:00).

Στη συνεδρίαση θα εξεταστεί το εξαιρετικά σοβαρό και επείγον θέμα των προβλημάτων επιβίωσης, που αντιμετωπίζουν τα Αναισθησιολογικά Τμήματα-Ιατρεία Πόνου & Παρηγορικής  Αγωγής και κατ’ επέκταση οι υπηρεσίες υγείας της χώρας μας. Στόχος της συνάντησης των πέντε καθ’ ύλην αρμόδιων Επιστημονικών εταιρειών είναι να προκύψει κοινή απόφαση και θέσεις για ουσιαστική παρέμβαση και εύρεση  λύσεων.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου (Αίθουσα Β, ώρα 16:30).

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες:

Site συνεδρίου: www. regionalpainpalliativecongress.gr

Site ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.: www.grpalliative.gr

Πηγή: Στον Βόλο το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα