Σταμάτης Κόκοτας: Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού

Αξίζει να διαβάσετε

Θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος στη χώρα μετά τον χαμό του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα το πρωί του Σαββάτου (1/10). Μάλιστα, το δικό της «αντίο» θέλησε να πει μέσα από την εκπομπή της στον Alpha η Ναταλία Γερμανού, η οποία και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Σταμάτης Κόκοτας. «Μας έχει αφήσει και αυτός την κληρονομιά του, έχει συνεργαστεί με τεράστιους συνθέτες. Το τραγούδι αυτό, εγώ επειδή το έχω συνδέσει και με το soundtrack της ταινίας «Ευτυχία» κλαίω κάθε φορά και σε αυτό βοηθάει και το τραγούδι» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάνη, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή λέγοντας πως: «Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 21 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος ερμηνευτής, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο νιώθοντας έντονη αδιαθεσία. Εκεί, οι γιατροί που τον ανέλαβαν τον υπέβαλαν άμεσα σε εξετάσεις. Αρχικά το περιβάλλον του ήταν καθησυχαστικό μιλώντας μόνο για μία απλή αδιαθεσία.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι αρχικά δεν βρισκόταν σε κίνδυνο. Όμως, οι γιατροί συνέστησαν στους οικείους του να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν, δεν υπήρξε καμία πληροφορία για την υγεία του που όμως προφανώς ήταν πλέον εύθραυστη. Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του, στο απόλυτο πένθος.

Πηγή: Σταμάτης Κόκοτας: Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο, αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα