Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να τελειοποιήσω τα Ιαπωνικά και τα Μανδαρινικά»

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
Ο διεθνής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται ότι είναι λάτρης των ξένων γλωσσών – Θέλει να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του με Ιαπωνικά και Μανδαρινικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη σελίδα του Australian Open και αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο που είναι να μιλάει ξένες γλώσσες.

Ο διεθνής αναγνωρισμένος Έλληνας τενίστας έχει ήδη προκριθεί στους «16» και θα προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ το πρωί της Κυριακής (10:00). Μιλώντας εκείνη την ώρα για τον αγώνα δήλωσε ότι μιλάει Ελληνικά, Ρώσικα και Αγγλικά αλλά δεν του φτάνει αυτό!

«Από τότε που ήμουν παιδί, ήταν όνειρό μου να μιλάω απταίστως πολλές γλώσσες. Δεν είχα την ευκαιρία να τελειοποιήσω αυτές τις γλώσσες που έχω διδαχθεί τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των ταξιδιών μου. Έχω την τάση να χρονοτριβώ. Αν δεν ήμουν ενεργός τενίστας, σίγουρα θα μάθαινα περισσότερες γλώσσες και θα είχα τη δυνατότητα να επικοινωνώ με περισσότερες κουλτούρες και λαούς του κόσμου. Το βλέπω σαν μια υπερδύναμη. Θα ήθελα να τελειοποιήσω τα Ισπανικά, τα Πορτογαλικά, τα Μανδαρινικά (Κινέζικα) και τα Ιαπωνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

- Advertisement -

Πηγή: Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να τελειοποιήσω τα Ιαπωνικά και τα Μανδαρινικά»

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα