«Σκιές στο πατητήρι» η παράδοση που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας

Πρόσφατα Άρθρα

Η νέα ταινία, μας ταξιδεύει στην αρχή των όλων…εκεί που συναντάμε τον καρπό της παράδοσης και των συναισθημάτων μας, εκεί που ξεκινάει η πιο παραδοσιακή διαδικασία. Μέσα από εικόνες παραδοσιακού πατητηριού, χορού και νεανικής χαράς παρουσιάζονται τα σταφύλια, που αποτελούν την «πηγή» για τα απολαυστικά αποστάγματα και προσφέρουν στο μέγιστο τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους σε κάθε Δεκαράκι. Χάρη στον μονοποικιλιακό χαρακτήρα των τσίπουρων Δεκαράκι, τα σταφύλια δίνουν άλλη διάσταση στο τσίπουρο και το ανάγουν σε μοναδικό.

Η παράδοση μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες μας κι αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας. Το κάθε Δεκαράκι χάρη στον παραδοσιακό και μοναδικό χαρακτήρα του αποτελεί μια γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τις παραδόσεις του τόπου μας και απογειώνει την κάθε περίσταση. Τα αρώματα από τα στέμφυλα της κάθε ποικιλίας, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της παραδοσιακής, πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη και δημιουργεί αποστάγματα «διαμάντια» με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Το «Δεκαράκι» δίνει σφραγίδα ποιότητας σε οποιοδήποτε μονοποικιλιακό τσίπουρο της οικογένειας κι αν επιλέξουμε και αναδεικνύει τον καλύτερό μας εαυτό!

Απολαύστε τη νέα ταινία:

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Top Cut Modiano, σε σενάριο και concept της Pollen Advertising.

Πηγή: «Σκιές στο πατητήρι» η παράδοση που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ