Σε πλήρη λειτουργία οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 17:48

Σε πλήρη λειτουργία οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Σε πλήρη λειτουργία είναι ξανά o e-ΕΦΚΑ. Το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του, καθώς και των πληροφοριακών συστημάτων τόσο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων όσο και των λοιπών υπηρεσιών του δημόσιου τομέα που υποστηρίζονται από τα συστήματα του φορέα, είναι σε λειτουργία, έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάπτωσης των εφαρμογών του στις κυβερνητικού νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με την εν λόγω δράση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εκσυγχρονίστηκαν καίριες του e- και σημειώθηκαν σημαντικές εξελίξεις στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάπτωσης ενισχύθηκε σημαντικά η ταχύτητα απόκρισης των συστημάτων, η επεκτασιμότητα, βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές ασφαλείας τους και μειώθηκε αισθητά το κόστος λειτουργίας.

Έγινε, έτσι, το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη συνολική μετάπτωση των εφαρμογών του φορέα στις του κυβερνητικού νέφους (G-Cloud)».

Το έργο της μετάπτωσης υλοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του αρμόδιου υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρου Βαρβέρη και του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου.

Τέλος, αποκαταστάθηκε πλήρως και η συνεχής εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων από τον ενιαίο αριθμό εξυπηρέτησης 1555.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, 17:48

Πηγή: Σε πλήρη λειτουργία οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ