Σεπόλια: Δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

Αξίζει να διαβάσετε

Στη δημοσιότητα έδωσε η τα στοιχεία του 33χρονου, του 34χρονου και του 36χρονου που συνελήφθησαν πρόσφατα για τον της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων που έχουν προφυλακιστεί, του 33χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου, του 34χρονουν επιχειρηματία και του 36χρονου υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξά».

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους πατώντας εδώ.

Αλλάζουν κελί στον Ηλία Μίχο – Οι εντάσεις με συγκρατούμενους

Εντάσεις μεταξύ του προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλία Μίχου με συγκρατούμενούς στις φυλακές Γρεβενών σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, με οι Αρχές να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή σε άλλο κελί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 53χρονος θα μεταφερθεί σε άλλο κελί πιθανότατα τη Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι ο παιδοβιαστής όταν οδηγήθηκε στις φυλακές, έφερε μαζί του το ποσό των 3. ευρώ το οποίο και κατασχέθηκε.

Ετοιμάζονται εντάλματα

συμπληρωματική κατάθεση -την τέταρτη κατά σειρά- αναμένεται να δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα η 12χρονη από τα Σεπόλια, η οποία αναμένεται να οδηγήσει και σε νέα εντάλματα.

Το πρώτο βήμα είναι η να δώσει το «πράσινο φως» για την κατάθεση της 12χρονης. Στη συνέχεια αφού δοθούν οι ερωτήσεις από δικηγόρους των ατόμων που κατηγορούνται αλλά και από την πλευρά της ανακρίτριας, ειδική παιδοψυχολόγος του Τμήματος Ανηλίκων θα επεξεργαστεί τις ερωτήσεις αυτές ώστε να έχουν σωστή διατύπωση, καθώς μιλάμε για ένα παιδί που έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ψυχολογικά αλλά και σωματικά όλους αυτούς τους μήνες. Σημειώνεται ότι κανείς δεν θέλει το ανήλικο κορίτσι να βιώνει συνεχώς τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του Μίχου αλλά και στα χέρια των ανδρών που τη βίασαν.

Παράλληλα οι Αρχές θα ερευνήσουν και το αν ο Μίχος οδήγησε το ανήλικο κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής ή σε περισσότερους. Για να το ξεκαθαρίσουν αυτό οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες από οίκους ανοχής στην 12χρονη με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιους από αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον 7 ακόμη εντάλματα σύλληψης ατόμων που φέρονται να βίασαν το ανήλικο κορίτσι με την αναγνώριση των προσώπων αυτών να γίνεται από τη 12χρονη και πάλι μέσα από φωτογραφίες.

Πηγή: Σεπόλια: Δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα