Σέρρες: «Τέτοιες σειρές πρέπει να προβάλλονται στα σχολεία» – Αποθέωση στο Twitter για τη σειρά του Καπουτζίδη

Αξίζει να διαβάσετε

Τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Ant1 το βράδυ της Τετάρτης. Η σειρά η οποία πρωτοπροβλήθηκε στον Ant1+, τη συνδρομητική πλατφόρμα του σταθμού, συστήθηκε και επίσημα στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό και οι χρήστες του θυμήθηκαν τον αδικοχαμένο ηθοποιό Πάνο Νάτση ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής και είχε χάσει τη ζωή του σε τραγικό τον Ιανουαρίου του 2022.

Όσοι είχαν παρακολουθήσει τις «Σέρρες» μέσα από την πλατφόρμα του Ant1 είχαν σχολιάσει με διθυραμβικά τη σειρά. Το ίδιο επαναλήφθηκε και τώρα με τα τιτιβίσματα να είναι επικεντρώνονται στη συγγραφική δεινότητα του Καπουτζίδη. Μέσα από τη σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης ταξίδεψε τους τηλεθεατές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, και διηγήθηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που αγγίζει το ελληνικό κοινό και θίγει το φλέγον ζήτημα της αποδοχής της διαφορετικότητας. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών.

Σφίγγεται η καρδιά μου με τον Πάνο Νάτση, φανταστείτε οι δικοί του πώς νιώθουν ☹️#Serres

— γερουνδιακή έλξη (@myhornyera) October 19,

Όταν ζούσα μια κόλαση στο οι γονείς μου μού έλεγαν ότι κάτι θα τους είχα κάνει. Ούτε καν με ρωτούσαν τι είχε συμβεί. Τόσο σίγουροι ότι εγώ έφταιγα. Αχ ρε Καπουτζίδη… #serres

— Βιβλιοσκώληξ (@bookwormvgr) October 19,

#serres

Γιώργος Γάλλος τι ηθοποιός!!

Πάνος Νατσης πόσες σκηνές ντεζαβου😪😪

Καπουτζιδη γεννήθηκες γιανα γράφεις σειρες

— Στραβός ειν ο γιαλός (@sofa_logianerai) October 19,

Πηγή: Σέρρες: «Τέτοιες σειρές πρέπει να προβάλλονται στα σχολεία» – Αποθέωση στο Twitter για τη σειρά του Καπουτζίδη

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα