Ρωσία – Πούτιν: Υπέγραψα την προσάρτηση των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών – Καλούμε το Κίεβο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Αξίζει να διαβάσετε

«Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα νέα εδάφη με όλα τα μέσα που διαθέτει»

Ο πρόεδρος της Βλαντίμιρ Πούτιν αρνήθηκε ότι επιδιώκει την αναβίωση της Σοβιετικής Ενωσης λίγα λεπτά αφού ανακοίνωσε ότι τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας προσαρτώνται στην Ρωσία έπειτα από «δημοψηφίσματα».

Κατά την ομιλία του από το Κρεμλίνο ενώπιον εκατοντάδων μελών του πολιτικού προσωπικού της Μόσχας, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα νέα εδάφη με όλα τα μέσα που διαθέτει.

«Υπογράψαμε την προσάρτηση 4 περιοχών με τη Ρωσία. Αυτό είναι θεμελιώδες ανθρώπινο και ιστορικό δικαίωμα. Είναι δικαίωμα των πολιτών, των και των γυναικών που έχουν υποστεί την τρομοκρατική επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου. Είναι η επιλογή ανθρώπων από διαφορετική εθνοτική καταγωγή. Επικροτώ τους διοικητές. Όλοι οι στρατιώτες μας που έχασαν τη ζωή τους σε μια ειδική επιχείρηση για την υπεράσπιση του λαού μας στην περιοχή είναι πραγματικοί ήρωες», σημείωσε.

Πηγή: Ρωσία – Πούτιν: Υπέγραψα την προσάρτηση των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών – Καλούμε το Κίεβο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα