Ρωσία: “Είμαστε έτοιμοι για το Nord Stream 2 αλλά δεν θέλει το Βερολίνο”

Αξίζει να διαβάσετε

Έτοιμη να ξεκινήσει τη λειτουργία του 2 ακόμα και αύριο είναι η Ρωσία, σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή στη Σεργκέι Νετσάεφ. Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Το 2, στο οποίο έγιναν επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι εντελώς έτοιμο για λειτουργία, έχει περάσει όλους τους ελέγχους και πληροί τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. Το συνεχίζει να το αρνείται, προκαλώντας έτσι έλλειψη αερίου και αυξανόμενες τιμές». Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι «η χώρα μας, όπως επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, είναι έτοιμη να το δρομολογήσει ακόμη και αύριο».

e ticket.gif63501cec83950

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι , προέτρεψε να μην παρεμποδιστεί η εκτόξευση του 2. Σύμφωνα με τον πολιτικό, οι κατά της Ρωσίας απέτυχαν και επείγει να εγκαταλειφθεί ο αποκλεισμός του αερίου για να σωθεί η γερμανική οικονομία.

«Ένα εμπάργκο αερίου από την πλευρά μας θα ήταν ανεύθυνο αυτή τη στιγμή. Θα είναι δύσκολο για όποιον υποστηρίζει τη μου σε αυτό να εξηγήσει γιατί κρατάμε τον αγωγό κλειστό, αν και εμείς οι ίδιοι επιδιώκουμε την απόσυρση του στροβίλου 1 από τις κυρώσεις», αναφέρει ο πολιτικός

Διαβάστε επίσης:

4on4.jpg63501ced80ea7

lindos22.jpg63501ceeb59cc

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή: Ρωσία: “Είμαστε έτοιμοι για το Nord Stream 2 αλλά δεν θέλει το Βερολίνο”

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα