Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Βέλγιο απαγορεύει την πρόσβαση των ρωσικών πλοίων στα λιμάνια του

Πρόσφατα Άρθρα

Από την Κυριακή 17 Απριλίου απαγορεύεται η πρόσβαση ρωσικών πλοίων στα λιμάνια του Βελγίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου rtbf. Η πρόσβασης αφορά επίσης πλοία που άλλαξαν τη ρωσική σημαία μετά τις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία έναρξης της εισβολής στην . Κάθε ρωσικό πλοίο που εισήλθε νόμιμα στο πριν από τις θα εξακολουθεί να μπορεί να εγκαταλείψει το λιμάνι. Ωστόσο, εφόσον αναχωρήσει, δεν θα μπορεί να επιστρέψει.

Η για πρόσβαση των πλοίων με ρωσική σημαία σε ευρωπαϊκά λιμάνια συμπεριλαμβάνεται στο πέμπτο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Μόσχας το οποίο υιοθετήθηκε στις 8 Απριλίου.

Παρ’ όλα αυτά, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού πρακτορείου Ειδήσεων, υπάρχουν εξαιρέσεις για πλοία που μεταφέρουν εντός της ΕΕ και πετρέλαιο, καθώς και προϊόντα φαρμακευτικά, ιατρικά, γεωργικά και τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου του σιταριού και των λιπασμάτων. Επιπλέον, η πρόσβαση μπορεί να παραχωρηθεί για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Πηγή: Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Βέλγιο απαγορεύει την πρόσβαση των ρωσικών πλοίων στα λιμάνια του

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ