“Προσφέρομαι για ειρηνευτική λύση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας”

Αξίζει να διαβάσετε

Με προσωπική του παρέμβαση στην πλατφόρμα Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ προσφέρθηκε προκειμένου να βοηθήσει και να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Ο ίδιος, θεωρεί πολύ επικίνδυνη και σοβαρή την εξέλιξη με τη ζημιά που έχει προκληθεί στους αγωγούς αερίου Nord Stream I και II, την οποία χαρακτήρισε δολιοφθορά. Πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια πολύ μεγάλη κλιμάκωση μεταξύ των ΗΠ, της Ρωσίας και της Ευρώπης και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να παραμείνουν ψύχραιμοι και ήρεμοι.

e ticket.gif6336919e301ee

Επανέλαβε ότι «η Ουκρανική δεν έπρεπε ποτέ να είχε συμβεί και σίγουρα δεν θα είχε γίνει αν ήμουν πρόεδρος. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με την ανατίναξη του αγωγού. Κάντε μια κατόπιν διαπραγμάτευσης ΤΩΡΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην πιο επικίνδυνη στιγμή, εδώ και πολλά, πολλά χρόνια – ίσως ποτέ – λόγω της ισχύος των πυρηνικών», είπε ο Τραμπ.

Το των Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει στις 30 Σεπτεμβρίου κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας για να συζητήσει τις στους αγωγούς Nord Stream, ανέφερε σε δήλωση η γαλλική αποστολή του ΟΗΕ, η οποία ασκεί την προεδρία του 15μελούς Συμβουλίου για τον Σεπτέμβριο. «Οποιαδήποτε σκόπιμη της ευρωπαϊκής ενεργειακής υποδομής είναι εντελώς απαράδεκτη και θα αντιμετωπιστεί με μια ισχυρή και ενωμένη απάντηση», δήλωσε ο της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Josep Borrell.

Διαβάστε επίσης:

orfeas katavia 4.jpg6336919f4a05e

venetokleio_gipedo

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Πηγή: “Προσφέρομαι για ειρηνευτική λύση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας”

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα