Πολλά από τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι ασφαλή

Πρόσφατα Άρθρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 12:44

Πολλά από τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι ασφαλή

Οι άνδρες που θέλουν να ενισχύσουν τη στυτικής τους λειτουργία δεν πρέπει να αγοράζουν χάπια για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) στο διαδίκτυο, εκτός εάν έχουν συνταγή από γιατρό και τα αγοράζουν από ένα αξιόπιστο διαδικτυακό φαρμακείο.

Πολλά από τα σκευάσματα αυτά δεν περνούν κανένα έλεγχο. Συγκεκριμένα ο οργανισμός φαρμάκων των ΗΠΑ, ο FDA, δεν ρυθμίζει την κυκλοφορία των  ηλεκτρονικά διαθέσιμων προϊόντων που υπόσχονται καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις   για να ελέγξει ότι είναι ασφαλή.

Σύμφωνα με μια του FDA, περίπου το ένα τρίτο των συμπληρωμάτων για τη ΣΔ που αξιολογήθηκε  περιείχαν άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα ή άλλα μη καταχωρισμένα συστατικά. Έξι από τα 17 προϊόντα περιείχαν σιλδεναφίλη ή άλλο αναστολέα PDE-5.

Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα για τη ΣΔ που διατίθενται στο θα μπορούσαν να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες ή υψηλές ποσότητες φαρμάκων που οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν.

Η λήψη υψηλών δόσεων αναστολέων PDE-5 όπως το vardenafil μπορεί να προκαλέσει:

• πόνο στην πλάτη

• μυϊκό πόνο

• διαταραχές στην  όραση

Από το 2004, o έχει αναγνωρίσει τα ακόλουθα προϊόντα ως μη ασφαλή:

Actra-Rx

Hero

Libidus

Naustra

NaturalUp

Neophase

Vigor-25

Xiadafil VIP

4EVERON

Ο και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών συνεργάζονται για να βοηθήσουν στη της προμήθειας παράνομων χαπιών για την αντιμετώπιση της ΣΔ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2008, ο κατέσχεσε περισσότερες από 14. δόσεις μη ασφαλών προϊόντων για την αντιμετώπιση της ΣΔ από μία μόνο εταιρεία.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μην αγοράζει κανείς άκριτα έστω και συμπληρώματα που φαίνονται αθώα από το διαδίκτυο. Εάν ένας άνδρας ανησυχεί για τη στυτική του λειτουργία θα πρέπει να επικοινωνήσει με έναν ειδικό που θα προτείνει κατάλληλους και ασφαλείς τρόπους για τη βελτίωση της σεξουαλικής του επίδοσης.

www.andrologia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 12:44

Πηγή: Πολλά από τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι ασφαλή

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ