Πλήγμα στους Ουόριορς, εκτός για εβδομάδες ο Στεφ Κάρι

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
    Στα… πιτς μπαίνει ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς με τους Πέλικανς. Το ESPN αποκάλυψε ότι ο σούπερ σταρ πόιντ γκαρντ δεν έχει υποβληθεί ακόμα σε μαγνητική, αλλά η τρέχουσα αίσθηση και αισιοδοξία γύρω από τον οργανισμό είναι ότι πρόκειται για θέμα εβδομάδων και όχι μηνών.

    «Ο Στεφ θα πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τις επόμενες ώρες», ανέφερε το δημοσίευμα προσθέτοντας: «Αυτή τη στιγμή οι Ουόριορς απλώς προσπαθούν να παραμείνουν αισιόδοξοι. Υπάρχει η αίσθηση ότι δεν πρόκειται να διαρκέσει μήνες ή ότι ο τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ελπίζουν ότι θα είναι τραυματισμός που θα τον κρατήσει μόνο μια εβδομάδα ή ίσως μερικές εβδομάδες εκτός».

    Με ρεκόρ 14-15, οι Ουόριορς δεν έχουν την πολυτέλεια να υποχωρήσουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Δυτικής Περιφέρειας. Η διάρκεια στο παιχνίδι του Στεφ Κάρι τους έχει κρατήσει όρθιους τη φετινή σεζόν, με τους «Πολεμιστές» να καλούνται πλέον να καλύψουν το κενό στο διάστημα της απουσίας του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

- Advertisement -

Πηγή: Πλήγμα στους Ουόριορς, εκτός για εβδομάδες ο Στεφ Κάρι

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα