Πετρέλαιο θέρμανσης: Πού αναμένεται να φτάσει η τελική τιμή του μετά την επιδότηση

Πρόσφατα Άρθρα

Είναι πολλοί εκείνοι που μετατρέπουν τον καυστήρα τους από φυσικό σε καυστήρα πετρελαίου, λέει η της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Αττικής

Είναι πολλοί εκείνοι που μετατρέπουν τον καυστήρα τους από φυσικό σε καυστήρα πετρελαίου, λέει η της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, με εκτιμώμενη τιμή τα 1,60 με 1,70 ευρώ ανά λίτρο, είπε.

Με την που επέβαλε η των 25 λεπτών στην αντλία, η τιμή αγοράς από τα πρατήρια θα διαμορφωθεί περίπου στο 1,35 ευρώ ανά λίτρο, εκτίμησε.

Οι δικαιούχοι της επιδότησης θα το παραλάβουν ακόμα πιο φθηνά, περίπου στο 1,10 ευρώ ανά λίτρο, πάνω κάτω στην περυσινή τιμή, είπε.

Η των βενζινοπωλών επέστησε την προσοχή των καταναλωτών, κι ιδιαίτερα των διαχειριστών πολυκατοικιών, στο παραεμπόριο και στην διάθεση νοθευμένου πετρελαίου.

«Όσον αφορά στο πετρέλαιο κίνησης, η τιμή του έφτασε σχεδόν την τιμή της αμόλυβδης. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί», είπε, στην ΕΡΤ.

Η κ. Ζάγκα ζήτησε από την κυβέρνηση να μην πάρει πίσω την των 15 λεπτών στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης, τουλάχιστον έως το τέλος του έτους.

Πηγή: Πετρέλαιο θέρμανσης: Πού αναμένεται να φτάσει η τελική τιμή του μετά την επιδότηση

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ