Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα κατά Παντελή Καναράκη: Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες
«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και το υπερασπίζομαι. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου…», είπε ο Παντελής Καναράκης.
Ο Παντελής Καναράκης πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει. «Είχα stalker θαυμαστή. Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης και πρόσθεσε:
«Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο» σημείωσε ο Παντελής Καναράκης.
Στη ζωή του λίγες φορές έχει μετανιώσει για κάτι. Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχει όμως για τους γονείς του. «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω και τις έχουμε συνήθως οι άνθρωποι για τους δικούς μας ανθρώπους. Μετανιώνω για κάποιες φορές που μπορεί να ήμουν απότομος στη μαμά μου και στον μπαμπά μου. Θα ήθελα, γιατί τους αγαπάω πολύ να ήμουνα σε κάποιες περιπτώσεις λίγο πιο μαζεμένος, γιατί είμαι έκρυθμος εγώ πολύ και έχω μιλήσει απότομα στους γονείς μου. Κι αυτό το έχω κάνει και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο και σε ερωτικό επίπεδο, αλλά στους γονείς πιο πολύ με πονάει» κατέληξε.
Πηγή: Παντελής Καναράκης για Βίκυ Κάβουρα: «Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει»