Παλιοσπύρου:Οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντάει σε όσους τη ρωτάνε εάν έχει σχέση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα πλέον και στο Tik Tok μέσα από το οποίο θέλει να περνάει τα μηνύματά της.

Η ίδια δέχεται συχνά ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και αν έχει κάποιον σύντροφο στη ζωή της. Έτσι αποφάσισε μέσα από ένα νέο βίντεο να δώσει τη δική της απάντηση ξεκαθαρίζοντας ότι οι σχέσεις σε άτομα με αναπηρία είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και οι χρήστες δεν θα πρέπει να την ρωτούν για τέτοια θέματα.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

- Advertisement -

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

Πηγή: Παλιοσπύρου:Οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

Ξεκινά δυναμικά η χρονιά για τον «Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κορωπίου (ΑΟΚ) – 1903»

Ο Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα