Παγιδευμένοι: Χωρισμός «βόμβα» για πρωταγωνιστή της σειράς

Αξίζει να διαβάσετε

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική . Ο Παύλος Πιέρρος μπορεί στα επαγγελματικά του να τα πηγαίνει εξαιρετικά με την παρουσία του στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αλλά στα προσωπικά του είναι ξανά single.

Στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Πιέρρος υποδύεται τον «φίλο» του Θοδωρή, ο οποίος όμως έχει πολύ σκοτεινό ρόλο και τον μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες και είναι η αιτία των όσων έχει περάσει ο αδελφός του Δημήτρη. Ο ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο ήταν ζευγάρι με τη γνωστή αθλητική δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη.

Αν και κρατούσαν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που απολάμβανε τον μεγάλο έρωτά του. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Παύλος και η Χριστίνα θα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ξαφνικά ήρθε ο χωρισμός, όπως δημοσιεύει και η εφημερίδα Real News.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρει κανείς γιατί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Όμως, φαίνεται ότι η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, τόσο ο ηθοποιός όσο και η δημοσιογράφος έχουν σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Μάλιστα, έχουν κάνει και unfollow ο ένας στον άλλον.

παγιδευμενοι, εξελιξεισ

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι στο Open. Στο κανάλι όπου εργάζεται η Χριστίνα Βραχάλη και συμμετείχε σε σίριάλ του ο Παύλος Πιέρρος και συγκεκριμένα στην «Τελευταία ώρα».

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη και σύντομα ήταν μαζί. Μάλιστα, οι δύο τoυς πηγαινοέρχονταν συχνά στην Κύπρο όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς και φρόντισαν να μας το δείχνουν με τις αναρτήσεις τους στα social media. Κανείς από τους δυο τους δεν έχει πάρει θέση, μέχρι στιγμής για το τέλος της σχέσης τους. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι ακόμη και καλοί φίλοι τους αιφνιδιάστηκαν από την απόφασή τους. Γιατί τίποτα δεν προμήνυε το φινάλε του ειδυλλίου τους.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Πηγή: Παγιδευμένοι: Χωρισμός «βόμβα» για πρωταγωνιστή της σειράς

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα