Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα για «αναπαράσταση» του βιασμού

Πρόσφατα Άρθρα

Οι συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλλαν «βροχή» ερωτήσεων στη νεαρή γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό

«Όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα «αναπαράστασης» της πράξης του βιασμού που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από τον Πέτρο Φιλιππίδη το οποίο κατέθεσε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, οι οποίοι υπέβαλλαν «βροχή» ερωτήσεων στην μάρτυρα σε μια διαδικασία η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, προχώρησε στο επίμαχο αίτημα με την αιτιολογία ότι διαπιστώνει πολλές αντιφάσεις στη μαρτυρία της νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε η «αναπαράσταση» να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο, στο ρόλο της καταγγέλλουσας.

Ωστόσο, η καταγγέλλουσα φέρεται να διατύπωσε τις αντιρρήσεις της σχετικά με την «αναπαράσταση» ενώ και η εισαγγελέας της έδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την απόρριψη του αιτήματος. Τελικά, το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση, αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες πολιτική και υπεράσπιση ήταν σύμφωνες.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 13 Μαΐου.

Πηγή: Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα για «αναπαράσταση» του βιασμού

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ