Πέτρος Πολυχρονίδης: «Οι παίκτες στο Asia Express θα έχουν μόνο 1 ευρώ την ημέρα»

Αξίζει να διαβάσετε

Το μεγάλο ταξίδι στις χώρες της Ασίας δυσκόλεψε ακόμα και τον ίδιο τον παρουσιαστή του Asia Express

Το μεγάλο ταξίδι στις χώρες της Ασίας δυσκόλεψε ακόμα και τον ίδιο τον παρουσιαστή του Asia Express

O παρουσιαστής αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο [email protected], όλες τις λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα. «Οι παίκτες, δηλαδή τα έξι ζευγάρια, έχουν στη διάθεσή τους 1 ευρώ την ημέρα», ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια σε αυτή τους την περιπέτεια.

O Πέτρος ξεκαθάρισε ότι στο Asia Express δεν υπάρχει ψηφοφορία. «Δε σε ψηφίζει κάποιος… Παραμένεις στο Asia Express επειδή τα κατάφερες να παραμείνεις, να ανταπεξέλθεις σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες», ξεκαθάρισε. «Οι αποχωρήσεις έχουν να κάνουν με αυτούς που δε φτάνουν στο τέλος», συμπλήρωσε.

63355d43639d2

«Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ευρώ», αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ όποιο από τα ζευγάρια τα πηγαίνει καλά στις αποστολές θα έχει και κάποιου είδους ανταμοιβή.

Οι συνθήκες σε αυτό το πρότζεκτ είναι φοβερά δύσκολες είπε ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες -όπως κι ο ίδιος- ήθελαν να αποχωρήσουν από την πρώτη εβδομάδα!

63355d449d43e

Asia Express: Τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε τα εννέα ζευγάρια που θα συμμετέχουν. Αυτοί θα είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι), Παππά και Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρήστος Ζώτος και Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου/Fipster (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis (φίλες), Θεοδώρα Ρασέλ και Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη), Νάσος Γαλακτερός και Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος).

Asia Express: Κάθε πότε θα προβάλλεται

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00. Το δεύτερο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής του μέσου.

Πηγή: Πέτρος Πολυχρονίδης: «Οι παίκτες στο Asia Express θα έχουν μόνο 1 ευρώ την ημέρα»

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα