Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του Australian Open

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του, Πέτρος, αποκλείστηκαν από τους Ν&;1 του ταμπλό μετά από αγώνα σχεδόν τριών ωρών.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) από τους Ν&;1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά αγώνα στην Kia Arena και αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του Australian Open-στο διπλό-, λυγίζοντας στο tie-break του 3ου σετ.

Κουλχοφ και Σκάπσκι πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι μετά από ένα συγκλονιστικό 1ο σετ το οποίο κράτησε 62 λεπτά, με το ελληνικό δίδυμο να απαντάει στα δύο μίνι break των Κούλχοφ και Σκάπσκι, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο τρίτο (1-0).

Το μοναδικό break του αγώνα ήρθε από τους αδερφούς Τσιτσιπά που έκαναν το 3-2 στο 2ο σετ φτάνοντας ένα πλεονέκτημα το οποίο και κράτησαν και κατέκτησαν το σετ με 6-4 σε 41 λεπτά.

- Advertisement -

Στο 3ο σετ τα δύο ζευγάρια κράτησαν το σέρβις τους, με τους νικητές να κρίνονται στο tie-break. Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν προβάδισμα με 5-2, όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 5-0, με τους Κούλχοφ και Σκάπσκι να παίρνουν προβάδισμα με 7-5 για να φτάνουν στη νίκη με 10-7.

Πηγή: Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του Australian Open

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με...
- Advertisement -

Σχετικά άρθρα