Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης σε ηλικία 69 ετών

Αξίζει να διαβάσετε

- Advertisement -
ΕΛΛΑΔΑ Θρήνος στον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς ο δημοσιογράφος και σπεσιαλίστας του οικονομικού ρεπορτάζ, Δημήτρης Πετυχάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών – Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανιών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Reader symbol

Newsroom

dimitris petyxakis
Δημήτρης Πετυχάκης | ΕΡΤ
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Χανιών με προβλήματα υγείας. Την τραγική είδηση του θανάτου τού μετέδωσε η ΕΡΤ, στην οποία και είχε εργαστεί για σειρά χρόνων ως ρεπόρτερ στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1953 και ήταν απόφοιτος του London School of Economics. Ο δημοσιογράφος είχε «περάσει» και από την εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ», ενώ υπήρξε ανταποκριτής στις Βρυξέλλες και από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους διαπιστευμένους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Παγκόσμια Τράπεζα. Μέχρι το 1993 για την ΕΡΤ1 και στη συνέχεια για την ΕΡΤ2 είχε καλύψει δημοσιογραφικά πλήθος Συνόδων Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και συνεδριάσεις του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης διετέλεσε και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Η κηδεία του Δημήτρη Πετυχάκη θα τελεστεί την Δευτέρα (9/1) στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Χανίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

- Advertisement -

όλα τα θέματα

Πηγή: Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πετυχάκης σε ηλικία 69 ετών

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα