Ο Σάκης Αρναούτογλου βάζει κάθε… κατεργάρη στον πάγκο του!

Αξίζει να διαβάσετε

Με τον πλέον αναλυτικό, ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε την ηχηρή απάντησή του προς όλους όσοι επιχείρησαν -για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν- να τον εμπλέξουν σε διαδικασίες παραπληροφόρησης για τα θέματα του καιρού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία, όλα αυτά τα χρόνια ο πλέον δημοφιλής και πιο έγκυρος (σ.σ. αφήνοντας πίσω… χρόνια, ακόμα και την ΕΜΥ) προγνώστης καιρού, ο οποίος ΟΥΔΕΠΟΤΕ κινδυνολόγησε πάνω στο λειτούργημά του, που δεν είναι άλλο απ’ το να ενημερώνει καθημερινά τους πολίτες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας και όχι μόνο. Και προφανώς, η αποδοχή του αυτή από το κοινό, ενοχλεί εκείνους που δεν κατόρθωσαν και δεν θα καταφέρουν και ποτέ να βαδίσουν στα χνάρια του Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του…

Φίλες και φίλοι,

Κάποιες ιστοσελίδες (αρκετές από αυτές παρασυρομενες θέλω να πιστεύω, αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την αλήθεια ούτε και σήμερα) εμπλέκοντας το όνομά μου με πολύ έντεχνο μάλιστα τρόπο, άφησαν χθες να αιωρείται η άποψη ότι εγώ παραπληροφόρησα ή υπερέβαλλα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για σήμερα και όχι μόνο! Η απόδειξη του αν το έκανα αυτό ή όχι βρίσκεται για μία ακόμα φορά μια ανάρτηση πιο κάτω.

Αν παραπληροφορώ ή υπερβάλω, γιατί λοιπόν οι 364.800 και βάλε φίλοι της καιρικής σελίδας μου στο Facebook (εδω: https://www..com/SakisArnaoutoglouForecasts), η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πραγματικά διαδικτυακή ΜΕΤΕΟ-παρέα στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο;

Γιατι τότε τα βίντεο του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 είναι καθημερινά πρώτα σε επισκεψιμότητα στο youtube ολόκληρης της ΕΡΤ Α.Ε (https://www..com/c/ert/videos) ?

Γιατί άραγε οι χιλιάδες φίλοι τηλεθεατές του δεκαπεντάλεπτου δελτίου καιρού της ΕΡΤ3, το οποίο παρεμπιπτόντως από τις 14 Νοεμβρίου αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 17:45 το απόγευμα, και γύρω στις 22:00 το βράδυ, το διατηρούν εδώ και 20 περίπου χρόνια στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή βάση;

Να σας πω εγώ γιατί: Γιατί η ΕΡΤ3 δίνει στον καιρό και το χρόνο αλλά και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν, με πολύωρη δουλειά καθώς ο καιρός δεν γνωρίζει από ωράρια, χωρίς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για τις οποίες δίνω μάχη να σταματήσουν επιτέλους εδώ και 20 χρόνια!

Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος ότι όλοι σας καταλαβαίνετε που αποσκοπούν από όποια μεριά κι αν προέρχονται!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για μία ακόμη φορά για τη στήριξη και την αγάπη σας, οι οποίες μου δίνουν καθημερινά δύναμη να συνεχίσω!

Με μεγάλη εκτίμηση σε καθεμία και καθένα από εσάς!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας!

Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Πηγή: Ο Σάκης Αρναούτογλου βάζει κάθε… κατεργάρη στον πάγκο του!

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα