Ο Διάβολος «εισβάλει» μέσα μας μέσω του πορνό, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

Αξίζει να διαβάσετε

                 Για ένα που αποτελεί ταμπού στην Ρωμαιοκαθολική μίλησε ο Φραγκίσκος, ο οποίος παρά τις φιλελεύθερες του απόψεις θεωρεί ότι το πορνό αποτελεί κίνδυνο για τους ιεροσπουδαστές.                 
Πρόκειται για «ένα βίτσιο που έχουν πολλοί άνθρωποι, κοσμικοί αλλά και ιερείς και μοναχές» είπε ο σε φοιτητές θεολογίας τη Δευτέρα, όπως γνωστοποίησε το την Τετάρτη.

«Ο Διάβολος εισέρχεται από εκεί, και δεν μιλάω μόνο για εγκληματική πορνογραφία, όπως η κακοποίηση παιδιών: αυτό είναι ήδη εκφυλισμός. Μιλάω για την κάπως “φυσιολογική” πορνογραφία. Αγαπητά αδέλφια, να είστε προσεκτικοί» τόνισε και επίσης πρόσθεσε πως η πορνογραφία είναι «κάτι που αποδυναμώνει την ψυχή και την ιερατική καρδιά».

Yπενθυμίζεται ότι το 2020 ένα του παρατήρησε πως ο επίσημος λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου είχε κάνει like σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική φωτογραφία της. Όταν τα νέα εξαπλώθηκαν βέβαια στον κόσμο του ίντερνετ, το like εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, τα πειστήρια όμως έμειναν.

«Η μαμά μου μπορεί να μισεί τις φωτογραφίες μου, αλλά ο κάνει like», αστειεύθηκε η Βραζιλιάνα στο Barstool Sports, υποστηρίζοντας ότι είδε το like πριν αφαιρεθεί. Η πιο πιθανή εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι ένας από τους διαχειριστές του λογαριασμού του Ποντίφικα ήταν μεγάλος φαν της Βραζιλιάνας και έκανε like απευθείας στη φωτογραφία, χωρίς να έχει μπει στον δικό του λογαριασμό με αποτέλεσμα να εκθέσει τον προκαθήμενο της Καθολικής εκκλησίας.

Πηγή: Ο Διάβολος «εισβάλει» μέσα μας μέσω του πορνό, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα