<header> ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ <time datetime="2022-04-16T09:26:10+03:00"> 16/04/2022 09:26 </time> <span>Newsroom</span> </p> </header> <div> <div> <figure> <picture> <source media="(min-width: 1260px)" > <source media="(min-width: 840px)" > <source media="(min-width: 0px)" > <img alt="Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Ελ Αραμπί" height="192" src="https://forkeratea.com/wp-content/uploads/2022/04/localimages/ElArabi.jpg" width="320"></img> </source></source></source></picture> </figure> <div> <p>Ολυμπιακός: Ανατροπή πλάνων για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας αντί του Τικίνιο. Σίγουρη η παρουσία του Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας.</p> <p>Νέα δεδομένα έχουν προκύψει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Κυριακής (17/04) με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης».
Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειχνε να προτιμά τον Τικίνιο για το αρχικό σχήμα, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε χάσει προπονήσεις, μετά την ίωση που πέρασε, αλλά τελικά ο Μαροκινός έχει τον πρώτο λόγο.
Ο διεθνής άσος επέστρεψε ορεξάτος στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και «ανάγκασε» τον Πέδρο Μαρτίνς να τον βάλει στα πλάνα του.
Μάλιστα, ο Ίβηρας τον είχε με τους «βασικούς» τις τελευταίες ημέρες, δείχνοντας να τον προτιμά από τον Τικίνιο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr
<p> Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο <strong>Google News</strong> και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις </p> <p> Δείτε όλες τις τελευταίες <strong>Ειδήσεις</strong> από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο <strong>Newsbomb.gr</strong> </p> </div> </div> </div>